Opslag:Creative Commons DK går i luften

Fra NotatWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Postet af MortenB 11. maj 2006 kl. 19:07 (CEST)

Lawrence Lessig gæster Danmark

Creative Commons Danmark byder den 10. juni 2006 velkommen til lanceringen af de danske Creative Commons-licenser. Der indbydes til reception og fest, og ingen mindre end Lawrence Lessig gæster arrangementet som hovedtaler. Lessig er professor i immaterialret ved Stanford Law School og forfatter til en lang række bøger om internetjura og spillereglerne for det kulturelle landskab i det digitale netværkssamfund. Sidst han var i Danmark lagde han Syddansk Universitet ned med sin retoriske opvisning over ophavsret og 'remixing culture'.

Så hold et vågent øje med detaljer om tid og sted på Creative Commons Danmarks webside - du ønsker ikke at gå glip af denne begivenhed!

Creative Commons er en non-profit organisation, der søger at udbrede spektret af kreative frembringelser, andre lovligt kan bygge videre på og dele. Creative Commons blev stiftet i 2001 af Lawrence Lessig, med inspiration fra Free Software Foundation, og er idag repræsenteret i over 60 lande. Creative Commons Danmark er et åbent forum som får hjemsted hos Juridisk Institut på Handelshøjskolen i København (Copenhagen Business School).

Yderligere information

Denne tekst er i sin oprindelige form baseret på en pressemeddelelse fra Creative Commons Danmark

Personal tools