Crews Cut Production

Fra NotatWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Indholdsfortegnelse

Crews Cut Production har traditionelt været en genkendelig samlebetegnelse for de kreative netværk og udtryk, som er skabt omkring Morten Blaabjergs film/video produktioner. Betegnelsen Crews Cut Production har således primært været brugt som et 'brand' af en række vidt forskellige film/tv-produktioner.

Siden produktionen af Danmarkshistorien Tur/Retur har Crews Cut Production beskrevet det fortløbende kreative samarbejde imellem Morten Blaabjerg, Thomas Thorendahl og Søren Falgaard, og inspireret navnet til NotatWiki.

Oprindelse

Navnet Crews Cut Production opstod i 1995, i forbindelse med optagelserne af novellefilmen Insidious Suggestion. Populært sagt åbenbarede produktionen af filmen den kløft der kan være imellem en instruktørs store vision og ambition, og et filmholds mødedisciplin og kompetencer - eller mangler på samme. Det blev på filmholdet i spøg foreslået, at filmen ville komme til at bære så meget præg af de talrige kompromis'er undervejs, at det snarere blev en "crews cut" film end en "directors cut" film.

Navnet har således ikke noget at gøre med at være "crewcut" i betydningen karseklippet, selvom dette givetvis er ganske rammende for et flertal af de kreative produktioner, der bærer navnet Crews Cut Production, rent budgetmæssigt.

Film/TV produktioner

Film/TV produktioner der bærer Crews Cut Production betegnelsen :

Nøglepersoner

Kontakt

Crews Cut Production
v/ Morten Blaabjerg
Danmarksgade 97, DK-5000 Odense C
Tlf. 65 90 60 88
mail@crewscut.com

Personal tools